20 Ekim 2022 Perşembe

ÜMMETİMİN KALESİYİM-METLİ DEDE

Ümmetimin kalesiyim ben bunu bilmezler.Bilmeyenler Lut gölüne düşerler.Onların dışları gibi içleri de lut gölü gibi kokar.İman ettirmeye çalışırsın iman etmezler.

İmanı bütün olanlar kabullenir ancak bu ulu kitabı.Hem yazar hem okur, kendini bilir, kendini okur aslında.

Nice azdır böyle kulları Allah'ın Herkes nasibi kadar alır.Çünkü varlığını atamayan kullar nasipdar olamazlar, derya dururken cifede yüzmeyeçalışırlar.Parlak ayna dururken isli camda görmeye çalışırlar kendilerini.Ancak kara yüzlüler aynada kara görürler kendilerini.

Dünya bir tuzaktır sakınmak gerek bu tuzaktan.Düşürür isyankar kullarını tuzağın ağlarına.Allah Allah dedikçe bütün hücreler titremeli.Hepsi zikretmeli ki Kur'an'ı yanlışsız okuyabilsinler.Bu dünyaya gelişimin sırrı bu.

Her an ümmetimi tartmaktayım.Onların bu işten haberleri yoktur.Haberdar olanlara da pek inanmazlar.Ölüm dirim işi; bir an içindir ölmek dirilmek ne hoştur bir bilseniz.Ölmeden dirilmek olur mu?Cehennemde yanmak isteyenlere sen ne edersin.

Açtık cennetin sekiz kapısınıinananlara.Melekler onlara daim "Hoş geldiniz" der.

İçinin sızlanması bilki benim içimin sızlanmasıdır.Ancak ve ancak kulağını içine verebilenler duyabilir bu sesi.Selam derim seni sevenlere(Cahide Ariç-ölyümsüzlük kitabı-Metli Dedenin söylemleri) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TÜRKLER

 Türkler siz dokunmadıkça siz onlara sakın dokunmayın" "Ümmetimin idaresi sonunda Türk'lerin eline geçecektir"